Τέλος στα μούσια! Ενα νέο σετ ανδρικής περιποίησης θα σε πείσει να... ξυριστείς! - iefimerida.gr

Τέλος στα μούσια! Ενα νέο σετ ανδρικής περιποίησης θα σε πείσει να... ξυριστείς!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με το λεξικό, hipster είναι ένα άτομο εξαιρετικά ενήμερο, που ενδιαφέρεται για τις τελευταίες τάσεις και γούστα ή κάποιος λάτρης της σύγχρονης τζαζ.

Ένα μοναδικό σετ ανδρικής περιποίησης
Ένα προϊόν για κάθε στυλ
Η Ducati by Imetec GK818 Race κυκλοφορεί σε ένα μοντέρνο design

Και η τελευταία τάση θέλει τους άνδρες με μούσια. Κάθε λογής μούσια. Μακριά αλλά και λίγων ημερών. Όμως, ο χρόνος που απαιτείται για την περιποίηση και την φροντίδα του είναι μεγάλος. Και μπορεί να δείχνω πως είμαι in fashion, ωστόσο, μου έχουν προκαλέσει διάφορα δερματολογικά θέματα.


Αποφασίζω λοιπόν να ξυριστώ. Πώς θα είναι άραγε η ζωή μου χωρίς μούσια; Πόσο ανανεωμένος και νεότερος μπορεί να δείχνω (πολλές έρευνες επισημαίνουν το γεγονός πως οι άνδρες χωρίς μούσια, δείχνουν τουλάχιστον 10 χρόνια νεότεροι);

Η τελευταία μου αγορά είναι το σετ ανδρικής περιποίησης Ducati by Imetec GK818 Race, που σύμφωνα με τους φίλους μου, τελειοποιεί το στυλ από το κεφάλι έως και ολόκληρο το σώμα, χάρη στα 16 διαφορετικά αξεσουάρ που διαθέτει, και κάνει το έργο μου πολύ πιο εύκολο.

Έχω ακούσει τα καλύτερα. Δεν ερεθίζει καθόλου την επιδερμίδα, προσφέρει ένα πολύ άνετο ξύρισμα και το δέρμα κατόπιν θυμίζει την επιδερμίδα μωρού.

Δεν πρόκειται όμως για μια τυχαία μηχανή που απλά θα με βοηθήσει να ξυριστώ. Το σετ περιποίησης, εκτός από την κεφαλή σώματος για ένα πολύ άνετο ξύρισμα, διαθέτει και μια μίνι ξυριστική κεφαλή για τις μικρές περιοχές όπως τα μάγουλα, ο λαιμός και το πηγούνι, αλλά και μια κάθετη κεφαλή φινιρίσματος με εργονομική λάμα για τις τρίχες της μύτης.


Μιλάμε για ένα κορυφαίο ανδρικό εργαλείο! Ίσως να είναι και το μοναδικό ανδρικό προϊόν που μπορεί να συγκριθεί με όλη αυτή την γκάμα των αντίστοιχων γυναικείων προϊόντων. Ποτέ ξανά, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχουν συγκεντρωθεί σε μία μόνο κοπτική μηχανή.

Το αποτέλεσμα με αφήνει άναυδο. Πρώτον, γιατί η επιδερμίδα μου δεν ερεθίστηκε καθόλου, δεύτερον γιατί μου προσέφερε ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα και τρίτον γιατί το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που θα μπορούσε να συγκριθεί με την δουλειά ενός καταξιωμένου κουρέα! Και όντως δείχνω ανανεωμένος και νεότερος (σύμφωνα με την γνώμη των άλλων).

Γιατί να επιλέξω την Ducati by Imetec GK818 Race και όχι κάποια άλλη μηχανή;
Οι λόγοι είναι πολλοί: Η Ducati by Imetec GK818 Race διαθέτει λεπίδες με επικάλυψη τιτανίου εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση ακόμη και μετά από παρατεταμένη χρήση και οι οποίες αυξάνουν την ακρίβεια. Το σετ της μηχανής κουρέματος γενιών GK818 Race αποτελείται από μια λάμα για γένια με επικάλυψη τιτανίου που ακολουθεί όλες τις καμπύλες του προσώπου και από μια έξτρα μεγάλη λάμα για ένα γρήγορο ξύρισμα των γενιών ή κούρεμα των μαλλιών.


Επίσης, δεν μιλάμε απλά για μια ξυριστική μηχανή. Το σετ μηχανής κουρέματος γενιών ρυθμίζει και τελειοποιεί το στιλ σου από το κεφάλι έως ολόκληρο το σώμα, ακολουθώντας με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες του προσώπου και του σώματός σου, με 16 διαφορετικά αξεσουάρ για άριστα αποτελέσματα! Διαθέτει λεπίδες Titanium U-blade & 2 ρυθμιζόμενες χτένες (33 ρυθμίσεις μήκους κοπής από 0,6 έως 12 mm) και Titanium T-blade και 4 σταθερές χτένες. Επιπλέον διαθέτει κεφαλή αποτρίχωσης σώματος, κάθετη κεφαλή φινιρίσματος μύτης και αυτιών, Mini ξυριστική μηχανή, βούρτσα γενιών & ψαλίδι, θήκη μεταφοράς & αποθήκευσης, βάση στήριξης και σετ συντήρησης και καθαρισμού.

Την μοναδική αυτή κοπτική μηχανή (ένα τέλειο δώρο για τον εαυτό σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων) μπορείτε να την βρείτε αποκλειστικά στον Κωτσόβολο καθώς επίσης και μια πλήρης σειρά κουρευτικών και κοπτικών μηχανών που καλύπτει όλες τις ανάγκες των ανδρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ