Η Ιωάννα Μπέλλα λίγο πριν τα Μις Υφήλιος: Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, ήμουν ράκος [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ιωάννα Μπέλλα λίγο πριν τα Μις Υφήλιος: Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, ήμουν ράκος [βίντεο]

Η Ιωάννα Μπέλλα (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν τον διαγωνισμό Miss Universe, η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει φιλανθρωπική δράση στην Ινδία, δεν μπορούμε να πούμε ψέματα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό γιατί άκουσα πολλούς να αμφιβάλλουν», είπε, αρχικά, για την δράση της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Αναφορικά με τη την ψυχολογία της, η Ιωάννα Μπέλλα είπε: «Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιωάννα Μπέλλα Miss Universe Μις Υφήλιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ