Το πιο viral βίντεο των Χριστουγέννων: Σκύλος στολίζει μόνος του το δέντρο - iefimerida.gr

Το πιο viral βίντεο των Χριστουγέννων: Σκύλος στολίζει μόνος του το δέντρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ψάχνεις κάποιον για να σε βοηθήσει στο στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και δεν βρίσκεις, τότε όπως αποδεικνύεται από το παρακάτω βίντεο, ίσως ο σκύλος σου είναι ο πιο ιδανικός βοηθός.

Ο Αυστραλός ποιμενικός του βίντεο, λοιπόν, έκανε ότι μπορούσε για να διευκολύνει την αφεντικίνα του στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Τοποθέτησε τις μπάλες πάνω στο δέντρο, πήρε στο στόμα του τα λαμπάκια και τα πήγαινε γύρω γύρω από το δέντρο και στο τέλος σκαρφάλωσε και στην πλάτη της κοπέλας και τοποθέτησε ακόμη και το αστέρι στην κορυφή.

Βέβαια το πιο γλυκό απ΄όλα είναι στο τέλος που κάνει «κόλλα το» το πόδι του με το χέρι της αφεντικίνας του και πατάει τον διακόπτη με τα λαμπάκια, ώστε να φωταγωγήσει το δέντρο.

Οπως είναι λογικό το βίντεο έχει γίνει το απόλυτο viral στο διαδίκτυο, έχοντας συγκεντρώσει 15.000 likes και 1,5 εκατομμύριο προβολές.

What I need to get me in the Christmas spirit... ??

Australian Shepherd helps owner put up Christmas Tree Δημοσιεύτηκε από VT Aardvark στις Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ