Νέα Super Premium γατοτροφή φτιαγμένη στην Ελλάδα! - iefimerida.gr

Νέα Super Premium γατοτροφή φτιαγμένη στην Ελλάδα!

Νέα σειρά γατοτροφής από την Mojestik
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή εταιρία που παρασκευάζει Premium τροφές για σκύλους, Mojestik, έβγαλε πλέον και μια Super Premium σειρά τροφών για γάτες.

Νέα Super Premium γατοτροφή φτιαγμένη στην Ελλάδα! | iefimerida.gr 0

Με 2 τροφές για ενήλικες γάτες και ενήλικες στειρωμένες σας δίνει την επιλογή για μια ολοκληρωμένη διατροφή για τα γατάκια σας. Οι τροφές δεν περιέχουν μέσα σιτάρι και καλαμπόκι και έχουν σαν πρώτο συστατικό το κρέας από σολομό η μία και από κοτόπουλο η άλλη. Η εταιρία έκανε πολύμηνη έρευνα για να καταφέρει να παρουσιάσει στους πελάτες της 2 τροφές πολύ υψηλής διατροφικής αξίας. Η Mojestik έρχεται απευθείας από την παραγωγή στην πόρτα σας χωρίς ενδιάμεσους, εξασφαλίζοντας πολύ χαμηλές τιμές για super premium ποιότητα τροφής με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία σέβεται την διατροφή της γάτας σας, και για αυτόν τον λόγο, πρόσθεσε εσωτερικές σακούλες μικρότερου μεγέθους για να κρατάνε τις κροκέτες πάντα φρέσκιες. Με συσκευασίες 5 κιλών που χωρίζονται εσωτερικά σε μικρότερες των 2,5 κιλών οι κροκέτες θα παραμένουν πάντα γευστικές και τραγανές!

Μπείτε στο www.mojestik.gr και επιλέξτε την κατάλληλη τροφή για τη μικρή σας γατούλα. Αφήστε τα υπόλοιπα στην Mojestik και θα σας αποστείλει την τροφή στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mοjestik γατοτροφή γάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ