Τρελό σκηνικό στο The Voice - Ο Μουζουράκης γύρισε την καρέκλα του, αλλά το ακύρωσε [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρελό σκηνικό στο The Voice - Ο Μουζουράκης γύρισε την καρέκλα του, αλλά το ακύρωσε [βίντεο]

Πάνος Μουζουράκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Μουζουράκης έχει το δικό του ιδιαίτερο στιλ και το αποδεικνύει κάθε φορά.

Ο τραγουδιστής και coach του The Voice πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο σκηνικό, που εκτυλίχθηκε στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο κριτής ακούγοντας τη φωνή της Γεωργίας Δημητράκου, γύρισε την καρέκλα του, δηλώνοντας ότι την θέλει στην ομάδα του. Ωστόσο, όταν η διαγωνιζόμενη τελείωσε το τραγούδι της ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε την πλάτη του.

«Τέλειο ήταν αυτό. Ακύρωσα την απόφαση μου γιατί άρχισες να φαλτσάρεις με το που γύρισα την καρέκλα μου», είπε, μπερδεύοντας τους πάντες. «Δεν το πατάω, το απολαμβάνω. Θα μάθεις! Ή θα ξεπεράσεις τη φοβία σου που με το που σε κοιτάω φαλτσάρεις, ή θα πας στον Κωστή», πρόσθεσε, αφού ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν ο δεύτερος κριτής που είχε γυρίσει την καρέκλα του.

«Πες τώρα! Θες να το πατήσω; Θα έρθεις σε εμένα αν το πατήσω;» ρώτησε ο Πάνος Μουζουράκης, ωστόσο, η διαγωνιζόμενη του έδειξε την δική της... πλάτη, επιλέγοντας τον Κωστή Μαραβέγια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Voice πάνος μουζουράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ