Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον σύντροφό της και DJ, Βαγγέλη Σερίφη μετά από 9 χρόνια σχέσης.
Ο γάμος έγινε σήμερα το πρωί στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, ενώ στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα.
Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα ήταν ιδιαίτερα λαμπερή φορώντας ένα πανέμορφο νυφικό με έξω τους ώμους και βαθύ ντεκολτέ.
Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν προτίμησε κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα όπως κάνει στα video clip της, αλλά άφησε τα μαλλιά της κάτω μπουκλωτά.
Η Κατερίνα Στικούδη έφτασε μάλιστα στην εκκλησία οδηγώντας η ίδια μια παλιά Mercedes, συνοδευόμενη από τους γονείς της.
![Η πρώτη φωτό της Κατερίνας Στικούδη νύφης -Παντρεύτηκε κρυφά, στη Θεσπρωτία [εικόνα] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2018-08/stikoudigamos1.jpg?itok=j-1oZZ7z)
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το thespro.gr, το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, ενώ κατόπιν θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι στην ταβέρνα που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία.
Φωτογραφία:tlife.gr