Τραμπ: Πρόθυμος να «παύσει» την κυβέρνηση εάν δεν στηριχθούν οι αλλαγές στο μεταναστευτικό - iefimerida.gr

Τραμπ: Πρόθυμος να «παύσει» την κυβέρνηση εάν δεν στηριχθούν οι αλλαγές στο μεταναστευτικό

Ντόναλντ Τραμπ (Φωτογραφία: AP Photo/Jacquelyn Martin)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόθυμος να επιτρέψει την παύση λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, στην περίπτωση που οι Δημοκρατικοί αρνηθούν να υποστηρίξουν τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνησή του, στη νομοθεσία για την μετανάστευση, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Είμαι πρόθυμος να επιτρέψω την “παύση λειτουργίας” της κυβέρνησης, στην περίπτωση που οι Δημοκρατικοί δεν μας δώσουν τις απαραίτητες ψήφους για την Συνοριακή Ασφάλεια, η οποία συμπεριλαμβάνει και το Τείχος! Πρέπει να ξεφορτωθούμε την Λοταρία και τελικά να πάμε σ’ ένα σύστημα μετανάστευσης που θα βασίζεται στις ΑΞΙΕΣ! Χρειαζόμαστε τους καλύτερους ανθρώπους να έρχονται στην Χώρα μας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

I would be willing to “shut down” government if the Democrats do not give us the votes for Border Security, which includes the Wall! Must get rid of Lottery, Catch & Release etc. and finally go to system of Immigration based on MERIT! We need great people coming into our Country!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Δημοκρατικοί ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ