Ο παλμός του Παγκόσμιου Κυπέλλου χτυπά και στην Αθήνα! Ένα φαντασμαγορικό laser show και το πιο πρωτότυπο γήπεδο ποδοσφαίρου δημιούργησαν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία στην καρδιά της πόλης.
Η Πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε ένα γήπεδο με…λέιζερ, φιλοξενώντας ένα τουρνουά 3on3 ποδοσφαίρου με ομάδες στα χρώματα των εθνικών του Παγκόσμιου στη Ρωσία, που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ.
Περαστικοί και παίκτες ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη του ΟΠΑΠ.
![Ποδοσφαιρική πανδαισία με… λέιζερ στο Σύνταγμα [βίντεο] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/31_10.jpg?itok=Gg5gb-k4)
![Ποδοσφαιρική πανδαισία με… λέιζερ στο Σύνταγμα [βίντεο] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/21_41.jpg?itok=axct6Kev)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο