Εξελίξεις στο διπλό έγκλημα της Κύπρου: Συνελήφθησαν ο αδελφός και η συμβία του 33χρονου - iefimerida.gr

Εξελίξεις στο διπλό έγκλημα της Κύπρου: Συνελήφθησαν ο αδελφός και η συμβία του 33χρονου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αδερφού και της συμβίας του 33χρονου. Λίγο νωρίτερα μετά από υπόδειξη του 33χρονου, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση, η Αστυνομία εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, που επικαλείται ο Φιλελεύθερος, ο 33χρονος κατονόμασε τον αδερφό του, ενώ ενέπλεξε στην υπόθεση και την συμβία του. Ο αδερφός του 33χρονου είναι ηλικίας 23 ετών και η συμβία του ηλικίας 21 ετών.

pic.twitter.com/0hbYtPfMGB

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε αναγνωριστική παράταξη που έγινε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ανήλικος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άτομο που βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ