Διαμαρτυρία στο Γενικό Λογιστήριο -Ζητούν επίδομα «βαρέων και ανθυγιεινών» και για το Δημόσιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία στο Γενικό Λογιστήριο -Ζητούν επίδομα «βαρέων και ανθυγιεινών» και για το Δημόσιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνδικαλιστικά στελέχη της ΑΔΕΔΥ και των Ομοσπονδιών του Δημοσίου, για το ζήτημα του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος.

Οι συνδικαλιστές διεκδικούν την κατοχύρωση του ανθυγιεινού επιδόματος στο Δημόσιο και ζητούν να μην περικοπεί από κανέναν εργαζόμενο που το λαμβάνει σήμερα.

Μάλιστα ζητούν και την επέκτασή του σε όλους τους εργαζόμενους, χώρους, κλάδους ή ειδικότητες που εργάζονται στις ίδιες συνθήκες και το δικαιούνται, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας τους (μόνιμοι, συμβασιούχοι η κοινωφελούς εργασίας). Διεκδικούν ακόμα την επέκταση του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών επιδομάτων στο Δημόσιο και την ένταξη στα ΒΑΕ των εργαζομένων που παρέχουν υπηρεσίες σε χώρους επικίνδυνους και ανθυγιεινούς, χωρίς την πληρωμή επασφάλιστρου.

Διαμαρτυρία  στο Γενικό Λογιστήριο -Ζητούν επίδομα «βαρέων και ανθυγιεινών» και για το Δημόσιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Διαμαρτυρία  στο Γενικό Λογιστήριο -Ζητούν επίδομα «βαρέων και ανθυγιεινών» και για το Δημόσιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ