Ολη η γλύκα της ψητής, κόκκινης πιπεριάς στο πιάτο! Συνδιάστε τις ψητές πιπεριές με σκόρδο και κρεμμύδι, για μοναδική μακαρονάδα.
Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια λιγκουίνι
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλυτζάνι γάλα
- 1 φλυτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κουτί ψητές πιπεριές Φλωρίνες
- Αλάτι και πιπέρι
![Λιγκουίνι με ψητές πιπεριές Φλωρίνης | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2018-03/red_pepper2.jpg?itok=5GmbSx1o)
Εκτέλεση
- Βράστε τα λιγκουίνι σε αλμυρό νερό, όπως λέει το πακέτο
- Βάλτε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι -Ροδίστε το κρεμμύδι και τα σκόρδα, ψιλοκομμένα, 2-3 λεπτά
- Προσθέστε στο τηγάνι την κρέμα, το γάλα, την παρμεζάνα και αφήστε τα να βράσουν απαλά, ώσπου να πήξει η σάλτσα
- Περάστε τις μισές πιπεριές Φλωρίνης στο μπλέντερ και κάντε πουρέ
- Ψιλοκόψτε τις υπόλοιπες -Ρίξτε πουρέ και πιπεριές στο τηγάνι
![Λιγκουίνι με ψητές πιπεριές Φλωρίνης | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/2018-03/red_sos.jpg?itok=U2L3VYWc)
- Προσθέστε τα λιγκουίνι, δοκιμάστε, ρίξτε αλάτι και πιπέρι
![Λιγκουίνι με ψητές πιπεριές Φλωρίνης | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/2018-03/redpepper2a.jpg?itok=SoPWowwI)
- Σερβίρετε καυτό, γαρνίρετε με επιπλέον παρμεζάνα
![Λιγκουίνι με ψητές πιπεριές Φλωρίνης | iefimerida.gr 3](/sites/default/files/styles/in_article/public/2018-03/red_pepper2.jpg?itok=5GmbSx1o)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο