Πετσάλνικος:«Έλληνες βουλευτές δεν έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό» - iefimerida.gr

Πετσάλνικος:«Έλληνες βουλευτές δεν έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό»

Πετσάλνικος: Δεν υπάρχουν Έλληνες βουλευτές που έχουν βγάλει λεφτά στο εξωτερικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στην παρέμβαση του προέδρου της γερμανικής Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ, έσπευσε να δώσει χτες το βράδυ με επιστολή του ο Φίλιππος Πετσάλνικος, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν Έλληνες βουλευτές, που να έχουν βγάλει μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό.

Ο κ. Πετσάλνικος, στην επιστολή του προς τον κ. Λάμερτ διευκρινίζει ακόμα ότι η περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας αφορά σύζυγο βουλευτή, ο οποίος διαθέτει αυτοτελή επιχειρηματική δραστηριότητα και το έμβασμα έγινε μέσα από αυτήν.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Πετσάλνικος αναφέρει: «Εκτιμούμε την απόφαση στήριξης της γερμανικής Βουλής προς την Ελλάδα» ενώ συμπληρώνει ότι και ο ίδιος ο κ. Λάμερτ «γνωρίζει τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός». Παράλληλα, διέψευσε όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί 15 βουλευτών με μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό.

Στη επιστολή του, υπενθύμισε τα νομοσχέδια που έχει ψηφίσει η ελληνική Βουλή, όπως την άρση του τραπεζικού απορρήτου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την ποινικοποίηση της ενώ πρόσθεσε ότι ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες οι διαδικασίες, που αφορούν στην παροχή εξουσιοδότησης των Ελλήνων βουλευτών προκειμένου να ανοίξουν, αν χρειαστεί, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί στην Ελβετία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ