Με κανέλα και καρυδόψιχα, είναι τα απόλυτα μαλακά μπισκότα των γιορτών! Ιδανικό γλυκό, γιατί δεν είστε υποχρεωμένοι να τα φάτε όλα μαζί.
Υλικά για 20 μπισκότα
- 250 γραμμάρια καρυδόψιχα
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 2 ασπράδια
- 2 κουταλίτσες κανέλα
- 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού

Για το γλάσο
200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 ασπράδι αυγού
Εκτέλεση
- Αναμείξτε την καρυδόψιχα με τη ζάχαρη άχνη
- Χτυπήστε τα ασπράδια σε μαρέγκα
- Προσθέστε σιγά σιγά την καρυδόψιχα, την κανέλα και τον χυμό λεμονιού
- Πλάστε σε ζύμη -Ανοίξτε τη ζύμη και κόψτε μπισκοτάκια, σε σχήματα

- Στρώστε λαδόκολα σε σχάρα κουζίνας, τοποθετήστε τα μπισκοτάκια στη σειρά
- Ανάψτε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε τα μπισκοτάκια σας για 7-8 λεπτά
- Οχι παραπάνω, έτσι θα μείνουν μαλακά!
Το γλάσο είναι πολύ εύκολη υπόθεση: Χτυπήστε καλά το ασπράδι σε μαρέγκα και προσθέστε τη ζάχαρη.
Μόλις ψηθούν τα μπισκοτάκια, απλώστε το υγρό γλάσο στην επιφάνεια και αφήστε να στεγνώσουν κάποιες ώρες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο