Η ομάδα της Δύσης νικήτρια του All Star Game του ΝΒΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ομάδα της Δύσης νικήτρια του All Star Game του ΝΒΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομάδα της Δύσης ήταν η νικήτρια στο 61ο All Star Game που διεξήχθη στο Ορλάντο επικρατώντας με 152-149 της ομάδας της Ανατολής.

Mvp της συναρπαστικής αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Κέβιν Ντουράντ με 36 πόντους. Ο άσος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είχε 14/25 σουτ, 5/7 βολές, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη από τον ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος πέτυχε και αυτός 36 πόντους. Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ ήταν εύστοχος σε έξι τρίποντα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που κατείχε από το All Star Game του 1993 ο Ρόμπερτ Πράις.

Ρεκόρ πέτυχε και ο Ντουέιν Γουέιντ με το τριπλ νταμπλ που πέτυχε (24 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και έγινε μόλις ο τρίτος παίκτης που το καταφέρνει μετά τους Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο Κόμπι Μπράιαντ με τους 27 πόντους που σημείωσε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του All Star Game ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ