Europa League: Ξεσηκωμός στους φίλους της ΑΕΚ για το ματς με τη Μίλαν - iefimerida.gr

Europa League: Ξεσηκωμός στους φίλους της ΑΕΚ για το ματς με τη Μίλαν

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο ματς της Πέμπτης με τη Μίλαν για το Europa League.

Αυτό αποδεικνύουν και οι ουρές που σχηματίζονται από το πρωί στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από φίλους της Ένωσης που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο για το σημαντικό παιχνίδι με την ιταλική ομάδα.

Άλλωστε, ήδη από τις προηγούμενες ημέρες είχαν φύγει πολλά εισιτήρια, με την προπώληση την 28η Οκτωβρίου να φτάνει τις 20.000.

Από το πρωί της Δευτέρας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ σχηματίζουν τεράστιες ουρές στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου προκειμένου να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» για το ματς με τη Μίλαν.

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ πάει για... ρεκόρ προσέλευσης στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον κόσμο να γεμίζει το ΟΑΚΑ στο μεγάλο αυτό ευρωπαϊκό ραντεβού με τους «ροσονέρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μίλαν εισιτήρια Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ