Εκτακτες συναντήσεις, σήμερα, Παπαδήμου, Παπανδρέου, Σαμαρά - iefimerida.gr

Εκτακτες συναντήσεις, σήμερα, Παπαδήμου, Παπανδρέου, Σαμαρά

Εκτακτες συναντήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματική τροπή λαμβάνουν οι εξελίξεις καθώς οι πιέσεις των δανειστών μας γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο έντονες προκειμένου να διασφαλίσουν ότι τα πολιτικά κόμματα που θα κυβερνήσουν τη χώρα μετά τις εκλογές θα είναι δεσμευμένα ότι δεν θα παρεκκλίνουν στο παραμικρό από το νέο Μνημόνιο και τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης.

O πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συναντάται με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και στη συνέχεια με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Αύριο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, το κόμμα του οποίου σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Οπως, μάλιστα, ανέφεραν συνεργάτες του κ. Κουβέλη περιμένουν να τους μεταφερθεί το αίτημα της Τρόικα να δεσμευτούν εγγράφως για την υλοποίηση των μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ