Σκούρα χείλη -Πώς θα πετύχεις τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου - iefimerida.gr

Σκούρα χείλη -Πώς θα πετύχεις τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκούρο κραγιόν είναι υπέροχο και λατρεύουμε να το φοράμε κάθε φθινόπωρο και χειμώνα για την goth αλλά ταυτόχρονα ρομαντική διάθεση που χαρίζει σε κάθε look.

Από κόκκινο, μπορντώ και βουργουνδί μέχρι τις πιο ζεστές σοκολατί αποχρώσεις ακόμα και το μαύρο, τα σκούρα χρώματα στα χείλη είναι απλά η μεγαλύτερη beauty εμμονή μας τους κρύους μήνες!

Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα να το εφαρμόσεις στα δικά σου χείλη; Ξέρεις.. εκείνη την αμήχανη στιγμή που χρειάζεσαι απόλυτα σταθερό χέρι και μεγάλη ακρίβεια για να βάψεις τα χείλη σου και το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό και όχι ...πραγματική καταστροφή! Aπό την άλλη αφού καταφέρεις να βάψεις τα χείλη σου στο χρώμα που διάλεξες πρέπει να ξέρεις και πως να το διατηρήσεις σταθερό.

Στην πραγματικότητα αυτό που φαίνεται αληθινός άθλος (όπως και η γραμμή του eyeliner για πολλές) δεν είναι τόσο δύσκολο αν προσέξεις και ακολουθήσεις ορισμένα μικρά tips!

Πώς θα πετύχεις την μεγάλη τάση του φθινοπώρου στο μακιγιάζ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακιγιάζ ΣΚΟΥΡΑ ΧΕΙΛΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ