Στα «κόκκινα» η ΑΕΚ - Τραυματισμοί και κούραση την φρέναραν στο Europa League - iefimerida.gr

Στα «κόκκινα» η ΑΕΚ - Τραυματισμοί και κούραση την φρέναραν στο Europa League

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ κλήθηκε μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών να δώσει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, στα οποία μάλιστα έψαξε ανατροπή στο σκορ. Κούραση και τραυματισμοί φαίνεται πως λειτούργησαν καθοριστικά κόντρα στην Αούστρια Βιέννης, στην ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί μετά το τέλος του αγώνα με τους Αυστριακούς για τη 2η αγωνιστική του Europa League να μην έψαξε δικαιολογίες γύρω από την κούραση των παικτών του όμως ήταν εμφανές σχεδόν από το 60ο λεπτό πως αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ είχαν ξεμείνει από ανάσες.

Οπως για παράδειγμα ο ΜVP της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει πάνω του αρκετές ατομικές ενέργειες.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και η γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ, η οποία πάντως κατάφερε να πιέσει και να βρει τελικά την ισοφάριση στο φινάλε.

Ο Χιμένεθ στάθηκε περισσότερο στους τραυματισμούς και ειδικά σε αυτόν του Τσόσιτς στο 23ο λεπτό, ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός, άλλαξε πολύ τη λειτουργία της ομάδας.

Το κακό για την ΑΕΚ είναι πως ακολουθεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς, αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη και οι απουσίες παραμένουν αρκετές.

Σιμόες και Τσόσιτς είναι τραυματίες, Λαμπρόπουλος, Γιακουμάκης και Τσιγκρίνσκι παραμένουν εκτός μάχης, Λόπες και Κλωναρίδης εξαιρετικά αμφίβολοι ενώ ο Κονέ είναι ακόμη ανέτοιμος για να μπει στην πρώτη ομάδα. Επτά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρητικά θα έδιναν λύσεις για το βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Europa League Super League Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ