Πως θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς - iefimerida.gr

Πως θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μεταφοράς

επιβάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπλισμένοι με πολύ υπομονή θα πρέπει να είναι σήμερα οδηγοί και επιβατικό κοινό, αφού η Τρίτη είναι ημέρα ταλαιπωρίας εξαιτίας των κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.
Το Μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, θα κινηθούν μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα για να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο.

Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Αντίστοιχα τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο, ενώ λόγω της απεργίας οι συρμοί του μετρό στη γραμμή Αιγάλεω- Αεροδρόμιο, θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ