Χειρόφρενο τραβούν τρένα και προαστιακός -24ωρη απεργία - iefimerida.gr

Χειρόφρενο τραβούν τρένα και προαστιακός -24ωρη απεργία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα δρομολόγιο των τρένων δεν θα εκτελεστεί σήμερα Πέμπτη 1η Ιουνίου καθώς η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) προχωρά σε 24ωρη απεργία.

Ωστόσο τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο θα διεξάγονται κανονικά.

Η ΠΕΠΕ είχε προγραμματίσει στάσεις εργασίας στα τρένα και τον προαστιακό για όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και για την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη οι οποίες ωστόσο ανεστάλησαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αίτημα της ΠΕΠΕ είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και οι προσλήψεις μηχανοδηγών.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΕΠΕ επέρριπτε ευθύνες κατά της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατηγορώντας την ότι «θέλοντας να μετατρέψει τους μηχανοδηγούς σε εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο εδώ και δεκαετίες, προχώρησε στην αδικαιολόγητη πράξη της ανταπεργίας (lockout) αποφασίζοντας το κλείσιμο του Σιδηρόδρομου για τρεις (3) ημέρες!». «Οι μηχανοδηγοί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετακυλήσει τις ευθύνες για την απαξίωση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου», ανέφερε η ΠΕΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρένα Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ