Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση Παπαδήμου-Νταλάρα - iefimerida.gr

Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση Παπαδήμου-Νταλάρα

Πάνω από τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση Παπαδήμπυ-Νταλάρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαραθώνιες διαστάσεις έλαβε η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, με τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσάρλς Νταλάρα, για τις διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Το κλίμα που φαίνεται να επικρατεί μετά από τις τελευταίες αυτές συζητήσεις, είναι αυτό της αισιοδοξίας πως θα επιτευχθεί τελικώς προς όφελος της Ελλάδας, το πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων. Όπως εξάλλου τόνισε και ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, οι συνομιλίες θα συνεχισθούν και τις επόμενες ώρες, κάτι που επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή του και το ΙΙF.

Αισιόδοξοι εμφανίζονται και οι επικεφαλής ελληνικών τραπεζών, που μεταφέρουν σε συνομιλητές τους την πεποίθηση πως η επίτευξη της συμφωνίας είναι θέμα ολίγων ημερών, καθώς όπως χαρακτηριστικά λένε: αν δεν γίνει κάτι τέτοιο τότε δημιουργείται θέμα μείζονος σημασίας για ολόκληρη την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ