Βρισκόμαστε στην αρχή της εβδομάδας και σκέφτεσαι ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις την έρευνα σου και να κλείσεις νωρίς τραπέζι σε ένα εστιατόριο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για να απολαύσεις μια εναλλακτική έξοδο με την παρέα σου, που θα συνδυάζει διασκέδαση και φαγητό.
Πώς όμως θα καταλήξεις στον κατάλληλο χώρο;
Πριν πάρεις τη γνώμη του κοινού, ο διάσημος Αμερικανός σεφ, Αντονι Μπουρντέν, που καθιέρωσε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Top Chef» και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα παρασκήνια των εστιατορίων, αποκαλύπτει πέντε αλήθειες που σχετίζονται με τη φιλοσοφία τους και την υγιεινή τους, στις οποίες καλείσαι να δώσεις βάση, αν θέλεις να πετύχεις την καλύτερη ποιότητα.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο