Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάλκε - Κατάμεστη η Τούμπα - iefimerida.gr

Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σάλκε - Κατάμεστη η Τούμπα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άτυπη ρεβάνς από τον προ-τριετίας αποκλεισμό του θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάλκε, την οποία αντιμετωπίζει απόψε (22:05, Cosmote Sport 3) στο γήπεδο της Τούμπας.

Εισιτήριο ούτε για δείγμα, ψυχολογία στα ύψη και πίστη πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να αφήσει εκτός Europa League την Σάλκε. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που συνοδεύουν την προσπάθεια του Βλάνταν Ιβιτς και των παικτών του για πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού.

Με τον επαναληπτικό να ακολουθεί σε μια εβδομάδα στο Γκελζεκίρχεν, ο ΠΑΟΚ αναζητεί ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του στην επόμενη φάση.

Ο Ιβιτς δεν υπολογίζει στους Κάτσε και Πρίγιοβιτς, αφού ο πρώτος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της διοργάνωσης ενώ ο δεύτερος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Τραυματίας είναι ο Κάνιας, ενώ όπως συνηθίζει ο Σέρβος προπονητής στα δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Μπίσεσβαρ αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος και Κρέσπο, Χαρίσης, Σακόφ και Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή ενώ οι Ενρίκε, Τζάλμα και Αθανασιάδης θα είναι στην επίθεση.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί, είδαν σιγά-σιγά τα προβλήματά τους να λύνονται σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες εβδομάδες.

Φέρμαν - Χέβεντες, Νάλντο, Νάσταζιτς - Σεπφ, Κολάσινατς, Σταμπουλί, Κάις - Γκορέτζκα, Μέιερ και Χούντελαρ αναμένεται να αποτελέσουν την βασική 11άδα της Σάλκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Σάλκε Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ