Συνελήφθη ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο -Η αστυνομία ζητά από τον κόσμο να μείνει σπίτι - iefimerida.gr

Συνελήφθη ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο -Η αστυνομία ζητά από τον κόσμο να μείνει σπίτι

Φωτογραφία: AP/ Michael Sohn
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ύποπτος έχει συλληφθεί για τη φονική επίθεση με το φορτηγό που έπεσε σε πλήθος στο Βερολίνο, αφήνοντας πίσω του νεκρούς και τραυματίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι ο οδηγός, ενώ επίσης ανακοινώθηκε ότι ο συνοδηγός του οχήματος είναι νεκρός.

Οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να βοηθήσουν στο έργο τους. Η αστυνομία, με διαδοχικές αναρτήσεις της στο Τwitter κάλεσε τους Βερολινέζους να μείνουν σπίτι τους, να μην διασπείρουν φήμες αλλά και να μην δημοσιεύουν βίντεο από το σημείο του συμβάντος, προκειμένου να προστατευθεί η προσωπική ζωή των θυμάτων και των οικογενειών τους.

«Χρειαζόμαστε ανοιχτές όλες τις διαδρομές διάσωσης από το σημείο. Σας παρακαλούμε μην έρχεστε εδώ. Κρατήστε τους δρόμους ανοιχτούς για εμάς», ζήτησε ακόμη η αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βερολίνο φορτηγό αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ