Νίκη στο φινάλε ψάχνει ο Παναθηναϊκός - Την πρώτη από το 2012 - iefimerida.gr

Νίκη στο φινάλε ψάχνει ο Παναθηναϊκός - Την πρώτη από το 2012

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το φετινό του ταξίδι στο Europa League με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Θέλτα (22:05, Cosmote Sport 2), αναζητώντας την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη μετά το 2012.

Μπορεί να μην έχει ρεαλιστικό βαθμολογικό στόχο, όμως το κίνητρο μιας νίκης παραμένει μεγάλο. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να αποχαιρετίσει τη διοργάνωση χωρίς νίκη στο ενεργητικό του και απόψε κόντρα στη Θέλτα, θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς για πρώτη φορά μετά το 2012.

Εκτοτε συμπλήρωσε 12 ματς στην Ευρώπη χωρίς νίκη και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο πρώτο του παιχνίδι με το τριφύλλι στην Ευρώπη ως προπονητής, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση των βαθμών.

Ο Ελληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Μάρκους Μπεργκ προκειμένου να ξεκουραστεί ενώ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λεντέσμα και Σάμπα.

Κάτω από τα δοκάρια θα επανέλθει ο Στιλ αφού ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έχει δηλωθεί στην UEFA. Στην άμυνα θα έχει τους Μέστο, Κουτρουμπή, Ιβανόφ και Χουχούμη ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Ζέκα και Γουακάσο, με τους Εμποκού και Βιγιαφάνιες στα πλάγια. Ο Ιμπάρμπο θα αγωνιστεί πίσω από τον Λέτο ή τον Ρινάλντι αφού ο Ουζουνίδης δεν έχει αποφασίσει ποιον από τους δύο θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Για τη Θέλτα το ματς βέβαια μόνο αδιάφορο δεν είναι αφού οι Ισπανοί χρειάζονται ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει η Σταντάρ Λιέγης κόντρα στον Αγιαξ αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Europa League Θέλτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ