Για νίκη και πρωτιά στην Κύπρο ο Ολυμπιακός - Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ - iefimerida.gr

Για νίκη και πρωτιά στην Κύπρο ο Ολυμπιακός - Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League και απόψε στο «ΓΣΠ» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (20:00 Cosmote Sport 2) παίζει την πρωτιά στον όμιλο, η οποία θεωρητικά θα του φέρει μια πιο βατή κλήρωση.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση μετά την ισοπαλία με την Γιουνγκ Μπόις στο «Γ.Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική και απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ψάχνει μονάχα τη νίκη που θα τον φέρει στην 1η θέση.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι προέρχονται από τη νίκη με σκορ 4-0 επί του Λεβαδειακού, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Καρντόσο, τον Ομάρ, τον Ρέτσο και τον Μιλιβόγεβιτς, με τον Πάουλο Μπέντο να ξεκινά πάντως την καλύτερη δυνατή 11άδα θέλοντας τους τρεις βαθμούς και την πρωτιά.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καμπιάσο (ή Ρομαό) με τον Μάρτινς, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ελιουνούσι. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΑΠΟΕΛ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ