Παραλήρημα και από τον Κιλιτσντάρογλου: Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 βραχονησίδες, θα τις πάρουμε πίσω; - iefimerida.gr

Παραλήρημα και από τον Κιλιτσντάρογλου: Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 βραχονησίδες, θα τις πάρουμε πίσω;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: AP Photo/Burhan Ozbilici
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον επικεφαλής του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατάφερε να σύρει στον εθνικιστικό διαγωνισμό ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Τη στιγμή που ο Τούρκος Πρόεδρος με δηλώσεις του για τη σημαία της Κύπρου προκαλούσε για μία ακόμα φορά καθώς την αμφισβητούσε, ενώ έκανε λόγο για «αίμα Τούρκων ηρώων στο νησί», ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επανέφερε σε ομιλία του το θέμα των βραχονησίδων υποστηρίζοντας ότι τα μικρά νησιά του Αιγαίου κατέχονται από την Ελλάδα.

«Θα πάρετε πίσω τα 18 νησιά ή όχι;» είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους βουλευτές του κόμματος του θέτοντας το ερώτημα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.

«Είναι αυτά τα νησιά δικά μας; Είναι, λένε (σ.σ. η τουρκική κυβέρνηση). Θα πρέπει να σηκωθεί η σημαία μας εκεί; Ναι, απαντούν. Αλλά υπάρχει ακόμα εκεί η ελληνική σημαία, γιατί δεν παρεμβαίνετε;» αναρωτήθηκε ο Κιλιτσντάρογλου.

Παραλήρημα και από τον Κιλιτσντάρογλου: Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 βραχονησίδες, θα τις πάρουμε πίσω; | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου braxonhs;idew
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ