Μιχελάκης: Η ΝΔ δεν έχει αλλάξει σκεπτικό για τις εκλογές - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Η ΝΔ δεν έχει αλλάξει σκεπτικό για τις εκλογές

Γιάννης Μιχελάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει σταθερή στις θέσεις της για το θέμα των εκλογών είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης. «Αυτοί που παίζουν παιχνίδια με τις εκλογές και την παράταση της κυβέρνησης, είτε φοβούνται τη νωπή λαϊκή εντολή, είτε θέλουν να μεταφέρουν τα εσωτερικά τους προβλήματα», δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Υπενθύμισε τη συμφωνία των τριών πολιτικών αρχηγών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Το σκεπτικό της ΝΔ για τις εκλογές, μόλις η κυβέρνηση αυτή ολοκληρώσει το έργο της, δεν έχει αλλάξει».

Απαντώντας σε ερώτηση εάν η ΝΔ θα στηρίξει το μέτρο για μείωση των επικουρικών συντάξεων, ο κ. Μιχελάκης είπε ότι το κόμμα θα αναμένει να δει τις αναλογιστικές μελέτες για τη βιωσιμότητα των επικουρικών ταμείων και μετά θα τοποθετηθεί.

Επέμεινε, ωστόσο, ότι καθώς η μαύρη τρύπα θα γίνει γνωστή το Φεβρουάριο, όπως και η νέα δανειακή σύμβαση, τις οποίες αποφάσεις θα κληθεί να λάβει η επόμενη κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ