Η πρόταση Βούτση για να σταματήσει η «βροχή» τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια - iefimerida.gr

Η πρόταση Βούτση για να σταματήσει η «βροχή» τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στοπ στην «βροχή» τροπολογιών που κατατίθενται σε άσχετα νομοσχέδια, επιχειρεί να βάλει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μετά τις διαμαρτυρίες βουλευτών.

Το συγκεκριμένο ζήτημα τέθηκε και στη σημερινή Διάσκεψη των προέδρων από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου και από τον κ. Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ, που τόνισαν πως δεν ο αιφνιδιασμός της εθνικής αντιπροσωπείας με κατάθεση τροπολογιών της τελευταίας στιγμής δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μάλιστα, έκαναν λόγο για συγκεκριμένες περιπτώσεις ρυθμίσεων που εγείρουν υπόνοιες σκανδάλων.

Ο κ. Βούτσης δικαιολογήθηκε στους βουλευτές κ.κ. Κεγκέρογλου και Παφίλη: «Καταλαβαίνω, ωστόσο υπάρχουν ανάγκες και έκτακτα θέματα». Τους ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στην Ολομέλεια, να κατατίθεται μια φορά το μήνα, ένα νομοσχέδιο στο οποίο όλοι - υπουργοί και βουλευτές - θα εντάσσουν τις τροπολογίες που θέλουν ώστε να μην υπάρχει αυτή η εικόνα που πλήττει το κύρος του Κοινοβουλίου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ