Υπέγραψε ο Σκουρλέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ - Σε 30 ημέρες η οικοδομική άδεια - iefimerida.gr

Υπέγραψε ο Σκουρλέτης για το γήπεδο της ΑΕΚ - Σε 30 ημέρες η οικοδομική άδεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για την έναρξη των έργων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Πάνος Σκουρλέτης έβαλε την υπογραφή του στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και πλέον ο φάκελος της ΑΕΚ κλείνει ώστε να σταλεί στην ΔΟΚΚ, την αρμόδια υπηρεσία που θα εκδώσει την οικοδομική άδεια.

Ο Πάνος Σκουρλέτης είχε αποκαλύψει πως μέσα στην εβδομάδα θα υπέγραψε, κάτι που τελικά έγινε σήμερα το πρωί. Ο υπουργός ΥΠΑΠΕΝ, έβαλε την υπογραφή που περίμενε η ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και πλέον όλα παίρνουν το δρόμο τους ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια ανέγερσης και να ξεκινήσουν τα έργα.

Με ολοκληρωμένο πλέον τον φάκελο, το επόμενο στάδιο περνάει στην ΔΟΚΚ και θα χρειαστούν τουλάχιστον 30 ημέρες, ώστε να εκδοθεί η άδεια και να μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Σκουρλέτης αεκ γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ