Κατρούγκαλος μετά τη συνάντηση με τους δανειστές: Όλα τα μεγάλα θέματα είναι ανοιχτά - iefimerida.gr

Κατρούγκαλος μετά τη συνάντηση με τους δανειστές: Όλα τα μεγάλα θέματα είναι ανοιχτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση που είχε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος με τους δανειστές στο ξενοδοχείο Χίλτον, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Οπως είπε και ο κ.Κατρούγκαλος όλα τα μεγάλα θέματα παραμένουν ανοιχτά.
«Ηταν μια ιδιαίτερα αναλυτική και σκληρή διαπραγμάτευση, προωθήσαμε δικά μας ζητήματα καθώς είχα ζητήσει να μας θέσουν γραπτά όλα τα επιμέρους θέματα. Θα συνεχίσουμε την επόμενη εβδομάδα με τα τεχνικά κλιμάκια για να έχουμε όσο γίνεται συντομότερα την ψήφιση του νομοσχεδίου».

Ο κ.Κατρούγκαλος υποστήριξε πως ανέφερε στους εκπροσώπους των δανειστών ότι η κυβέρνηση έχει διάλογο με την κοινωνία και οι δανειστές επιφυλάχθηκαν να δώσουν γνώμη για όλα τα ανοιχτά θέματα.

«Είναι ρεαλιστικό ότι μπορούμε να βρούμε λύση καθώς δεν τέθηκε ποτέ θέμα μείωσης συντάξεων. Βγάλαμε όλα τα μικρά πράγματα και συζητήσαμε τα μεγάλα όπως την εθνική σύνταξη, αν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια, την 15ετία και τις εισφορές» ανέφερε.

Μέτα τον κ.Κατρούγκαλο σύσκεψη με το κουαρτέτο έχει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ