«Ασέβεια για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην επιλεγεί διεθνής διαιτητής» - iefimerida.gr

«Ασέβεια για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην επιλεγεί διεθνής διαιτητής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον ορισμό του Δημητρόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασαν στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους που βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, να αναρωτιούνται επίσης και για τα αντανακλαστικά του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος ανέχεται να ορίζεται ένας διαιτητής που του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι σε ένα τόσο σπουδαίο ντέρμπι, όπως αυτό της Κυριακής.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, ανέφεραν μεταξύ άλλων: "Είναι ασέβεια για τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο το ντέρμπι να μην επιλέγεται διεθνής διαιτητής. Σε ματς ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος από τους κατά τεκμήριο καλύτερους".

Σε ό,τι αφορά την μη αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού, έλεγαν: "Αναρωτιόμαστε επίσης πως ο Υπουργός ανέχεται να ορίζεται ένας διαιτητής που του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ως ύποπτος για συμμετοχή σε σκάνδαλα, όταν δείχνει τόσο γρήγορα αντανακλαστικά όταν πρόκειται για τιμωρία των ομάδων ή αποκλεισμό των οπαδών από τα γήπεδα".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ διαιτητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ