Η Σελίν Ντιόν, με βαθύ ντεκολτέ, δακρύζει στο μνημόσυνο του συζύγου της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Σελίν Ντιόν, με βαθύ ντεκολτέ, δακρύζει στο μνημόσυνο του συζύγου της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Σελίν Ντόν στο μνημόσυνο του συζύγου της Ρενέ Αντζελίλ, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 14 Ιανουαρίου, σε ηλικία 73 ετών.

Οι φίλοι και η οικογένεια του Αντζελίλ συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο «Caesar's Palace» στο Λας Βέγκας την Τετάρτη, για το μνημόσυνο του 73χρονου.

Έντονα φορτισμένη, η Σελίν Ντιόν μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, λέγοντας: «Ξεκινώντας θα ήθελα να σας καλωσορίσω, καλοί μου φίλοι. Ο Ρενέ, η αγάπη της ζωής μου, θα ήταν πολύ χαρούμενος αν ήξερε ότι ήμασταν όλοι μαζί. Νιώθω την αγάπη μέσα σε αυτό το δωμάτιο».

Η 47χρονη τραγουδίστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν μίλησε για τον σύζυγο της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 22 χρόνια. Πιο αναλυτικά, η Ντιόν ανέφερε:

«Ο Ρενέ δεν μισούσε ποτέ κανένα. Είναι δυνατόν να αγαπάει κανείς όλο τον κόσμο; Δε νομίζω. Αλλά δεν μου είπε ποτέ ότι αντιπαθούσε κάποιον. Ο χρόνος ήταν πολύτιμος για αυτόν. Αγαπούσε τη ζωή τόσο, μα τόσο πολύ».

Κλείνοντας το λόγο της, η διάσημη τραγουδίστρια είπε:

«Ρενέ σ' αγαπώ τόσο πολύ. Ευχαριστώ. Καληνύχτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σελίν Ντιόν ντεκολτέ δακρύζει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ