Η Honda αναδείχθηκε σε έρευνα ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής - iefimerida.gr

Η Honda αναδείχθηκε σε έρευνα ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Οργανισμός Καταναλωτών & Χρηστών (OCU) πραγματοποίησε μια έρευνα μεταξύ 30.000 και πλέον Ευρωπαίων οδηγών και θέμα την αξιοπιστία 178 διαφορετικών μοντέλων, η οποία αποκάλυψε πως οι χρήστες αυτοκινήτων θεωρούν τη Honda ως την πιο αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτων.

Η Honda με ποσοστό αξιοπιστίας 93/100 και κατατάχθηκε στην 1η θέση, ενώ το 79% των ερωτηθέντων της έρευνας δήλωσε πρόθυμο να συστήσει ένα μοντέλο της. Παράλληλα το Jazz ήρθε πρώτο στον τομέα της αξιοπιστίας στην κατηγορία των πολυμορφικών, ενώ υψηλά σκορ πέτυχαν και άλλα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας, όπως Civic, CR-V και Insight που κατατάσσονται μεταξύ των 10 πιο αξιόπιστων μοντέλων στις κλάσεις τους.

Η έρευνα OCU εστίασε στην αξιοπιστία υποβάλλοντας στους ιδιοκτήτες οχημάτων ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τη συχνότητα και τα είδη των βλαβών που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν την περασμένη χρονιά. Από αυτά τα στοιχεία προέκυψε ένας δείκτης αξιοπιστίας βάσει του οποίου συγκρίνεται η πιθανότητα μιας βλάβης μεταξύ διαφορετικών μαρκών κα μοντέλων της αγοράς.

Η Honda αναδείχθηκε σε έρευνα ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής | iefimerida.gr 0

«Η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι συνώνυμα της μάρκας Honda,» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Honda Motor Europe, Philip Ross. «Τα αποτελέσματα της έρευνας υπογραμμίζουν τη σημασία των δεσμεύσεων ποιότητας της Honda προς τους πελάτες της. Είναι σημαντικό για τη Honda να διασφαλίζει στους πελάτες αφενός τη χαρά της ιδιοκτησίας ενός Honda, αφετέρου μία ξέγνοιαστη οδηγική εμπειρία γνωρίζοντας ότι τα αυτοκίνητά τους έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν βλάβες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗONDA κατασκευαστής οδήγηση αξιοπιστία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ