Μπαλαούρας: Διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου - Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα παπαγαλάκια της διαπλοκής - iefimerida.gr

Μπαλαούρας: Διαστρέβλωσαν τις δηλώσεις μου - Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα παπαγαλάκια της διαπλοκής

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με διορθωτική του δήλωση ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, επιχειρεί να αποδώσει τις δηλώσεις του υπέρ τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η 17Ν σε διαστρέβλωση των δημοσιογράφων.

Ο Μ. Μπαλαούρας δηλώνει ότι είναι αντίθετος σε κάθε μορφή βίας, επικαλούμενος την πορεία του στην Αριστερά και τονίζει: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα παπαγαλάκια της διαπλοκής».

Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η διαστρέβλωση των δηλώσεων μου σε σημερινή συνέντευξή στο Vima FM δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο εκτός από το να πληγεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντίθεσή μου σε κάθε μορφή βίας, όπως και η καταδίκη της τρομοκρατίας είναι δεδομένες μέσα από τη μακρόχρονη πορεία μου στην Αριστερά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα παπαγαλάκια της διαπλοκής».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του (ΒΗΜΑ FM) , είχε δηλώσει νωρίτερα πως «οργανώσεις όπως η 17 Νοέμβρη είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάκης Μπαλαούρας ΣΥΡΙΖΑ 17Ν βουλευτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ