Η ειρωνική αντίδραση της ΝΔ για την δημοσκόπηση της «Αυγής» - iefimerida.gr

Η ειρωνική αντίδραση της ΝΔ για την δημοσκόπηση της «Αυγής»

nd
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ειρωνικό τρόπο αντέδρασαν κύκλοι της ΝΔ στην δημοσκόπηση που δημοσιεύει η «Αυγή» και δίνει προβάδισμα 8,1% στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως σημείωναν με νόημα πηγές της Συγγρού «αν στο ΣΥΡΙΖΑ δίνουν βάση στα συγκεκριμένα δημοσκοπικά ευρήματα, προφανώς θα συνεχίσουν με ανεμελιά και αισιοδοξία την ίδια πολιτική που τους έχει φέρει απέναντι σε όλη την κοινωνία. Πέραν τούτου, ουδέν».

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση την οποία διενήργησε κάποιο think tank «Bridging Europe», και δημοσιεύει μόνο η Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 8,1 μονάδες.

Στην ίδια δημοσκόπηση το Ποτάμι, η Λαϊκή Ενότητα και η Ένωση Κεντρώων μένουν εκτός Βουλής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αυγή, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,7%, με τη Ν.Δ. να ακολουθεί με 16,6%. Τρίτο βρίσκεται το ΚΚΕ το οποίο συγκεντρώνει 7,1%, με τη Χρυσή Αυγή να συγκεντρώνει 7%.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 4,2%, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να ακολουθούν με 3,1%. Εκτός Βουλής μένουν Λαϊκή Ενότητα (2,9%), Ένωση Κεντρώων (2,4%) και Ποτάμι (1,9%).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ αυγή σχόλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ