Επίσκεψη Λοβέρδου σε Βενιζέλο, στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Επίσκεψη Λοβέρδου σε Βενιζέλο, στο νοσοκομείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο νοσοκομείο το αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος ένιωσε έντονους πόνους στο στομάχι χθες αργά τη νύχτα και καθώς το πρόβλημα έγινε πιο έντονο προς τα ξημερώματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει εισαγωγή και να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο κ. Βενιζέλος μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου νοσηλεύεται χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει σύμφωνα με πληροφορίες ανησυχία.

Ο κ. Λοβέρδος ενημερώθηκε για την υγεία του συναδέλφου του και συνομίλησε μαζί του και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Η ανακοίνωση του υπουργείο Οικονομικών:

«O Aντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφθηκε σήμερα νωρίς το πρωί την Κεντρική Κλινική Αθηνών, με κοιλιακό άλγος, το οποίο στη συνέχεια υφέθηκε. Υπολογίζεται ότι θα παραμείνει στην κλινική μέχρι αργά το απόγευμα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ