Υπόγειες διεργασίες «εθνικής συναίνεσης» και στη Ν.Δ. - iefimerida.gr

Υπόγειες διεργασίες «εθνικής συναίνεσης» και στη Ν.Δ.

Mitsotakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωνές οι οποίες στηρίζουν τις λύσεις κυβερνήσεων συνεργασίας αρχίζουν να ακούγονται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Στην παρούσα φάση οι φωνές αυτές περιορίζονται στο παρασκήνιο αν και αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό κομμάτι μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο λόγος της σιωπής είναι προφανής καθώς η επίσημη γραμμή του κόμματος είναι το αίτημα για πρόωρες εκλογές και η μόνιμη επωδός στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά και των συνεργατών τους είναι πώς «δεν συναινούμε στο λάθος». Η έκβαση της τελευταίας συνάντησης του κ. Σαμαρά με τον πρωθυπουργό δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την πιθανότητα κάποιων κινήσεων από μέρους τους. Και φυσικά, η πιθανότητα να δημοσιοποιήσουν μια τέτοια θέση και αυτομάτως να βρεθούν εκτός Νέας Δημοκρατίας με πειθαρχικά μέτρα σε βάρος τους, τους κάνει ακόμα πιο σιωπηλούς. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια κινητικότητα από την πλευρά τους εφόσον τις επόμενες ημέρες εκδηλωθούν μέσα από το ΠΑΣΟΚ κινήσεις προς την ίδια κατεύθυνση.

Τα ονόματα των βουλευτών που συμμετέχουν σε τέτοια μορφής προβληματισμούς αρχίζουν δειλά δειλά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας χωρίς οι ίδιοι πάντως να παίρνουν δημόσια θέση. Έτσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θιασώτες των απόψεων αυτών είναι οι κ.κ. Α. Σπηλιωτόπουλος, Κ. Μητσοτάκης, Ν.Δένδιας, Κ. Χατζηδάκης αλλά και πρόσωπα... υπεράνω υποψίας. Ανάμεσα τους ο Θ. Καράογλου, ο Γ.Λαμπρόπουλος αλλά και ο Γ. Γιακουμάτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ