Ξεκαρδιστικό: Φοιτητής τρομάζει από το buzzer σε διαγωνισμό γνώσεων [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό: Φοιτητής τρομάζει από το buzzer σε διαγωνισμό γνώσεων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνας διαγωνιζόμενος σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων μεταξύ πανεπιστημίων έγινε διάσημος το βράδυ της Δευτέρας για έναν απίθανο λόγο, αφού τρόμαξε από το buzzer του συμπαίκτη του και η αντίδραση του έγινε viral στο διαδίκτυο.

Ο Τσάρλι Κλέγκ εμφανίστηκε ως μέρος μιας ομάδας από το Κολέγιο του Αγίου Ιωάννη, της Οξφόρδης, έναντι του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ στο τεστ γνώσεων του BBC2 αυτή την εβδομάδα.

Αρχικά, ο φοιτητής Θεολογίας από τη Γλασκώβη τράβηξε τα βλέμματα για το «nerdy» ντύσιμο του: ένα πουκάμισο με βούλες, γυαλιά και παράξενη φράντζα, ωστόσο λίγο αργότερα, η αντίδραση του τον έκανε διάσημο.

Προς μεγάλη τέρψη των χρηστών του διαδικτύου, ο Κλεγκ αναπήδησε τρομαγμένος όταν ο συμπαίκτης του Αλεξ Χάρις πάτησε το buzzer πρόθυμος να απαντήσει στην ερώτηση.

Θα νόμιζε κανείς ότι ως καλά προετοιμασμένος διαγωνιζόμενος ο Κλεγκ θα έπρεπε να είχε εξοικειωθεί με τον ήχο του buzzer, αλλά ο νεαρός άνδρας πήδηξε στην καρέκλα του με μία έκφραση τρόμου και αμηχανίας.

Ωστόσο, παρά την τρομάρα του, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του – ο φοιτητής Ιστορίας Αλεξ Χάρις, ο φοιτητής Χημείας Νταν Σγουόντ και ο αρχηγός της ομάδας και φοιτητής Ιστορίας και Γλωσσολογίας Ανγκους Ράσελ έφεραν τη νίκη στο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννη. Η ομάδα του νίκησε στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστον και κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ