Ηταν απλά... Μπάγερν και κέρδισε (0-3) τον φοβισμένο Ολυμπιακό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηταν απλά... Μπάγερν και κέρδισε (0-3) τον φοβισμένο Ολυμπιακό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εμπόδιο ήταν εξ' αρχής δύσκολο για πρεμιέρα του Champions League.

Ακόμη και το κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν μπορούσε να «λυγίσει» την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε, φοβισμένος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα περίμενε τους Βαυαρούς και σε μία από αυτές τις φάσεις ο Μίλερ με ένα υπέροχο σουτ που έμοιαζε με σέντρα μπέρδεψε τον Ρομπέρτο που ήταν εκτός θέσης και η μπάλα στο 52' μπήκε στα δίχτυα. Ενα γκολ που έκρινε και το ματς, στο οποίο η Μπάγερν έκανε κουμάντο με την μπάλα στα πόδια. Απλά στο τέλος ο Γκέτσε, ένα λεπτό πριν τελειώσει το 90λεπτο έκανε με δυνατό σουτ 0-2 και στις καθυστερήσεις ο Μίλερ με πέναλτι «έγραψε» το τελικό 0-3.

Ομως για τον μέτριο και φοβισμένο Ολυμπιακό δεν ήταν το μόνο κακό της βραδιάς η ήττα από την Μπάγερν. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κέρδισε με 2-1 την Αρσεναλ στην Κροατία και ο Ολυμπιακός ξεκινά με ντεσαβαντάζ τον όμιλο.

Διαβάστε πως μετέδωσε το iefimerida το ματς του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μασουακού, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Καμπιάσο (60’ Φορτούνης), Κασάμι, Σαλίνο, Ντομίνγκες (60’ Ερνάνι), Πάρντο (81’ Σεμπά), Ιντέγε.

Μπάγερν (Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Κόστα, Αλόνσο (76’ Κίμιχ), Βιντάλ (78’ Γκέτσε), Λεβαντόφσκι (59’ Κομάν), Μίλερ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Μπάγερν Μονάχου 3

2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3

3. Αρσεναλ 0

4. Ολυμπιακός 0

2η αγωνιστική, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

Αρσεναλ - Ολυμπιακός

Mπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπάγερν Μονάχου Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ