Ενα γαμήλιο δώρο αλλιώτικο από τα συνηθισμένα αποφάσισε να κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον ατζέντη του, Χόρχε Μέντες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Record, η οποία επικαλείται την ιστοσελίδα movenoticias, ο Πορτογάλος άσος θα του κάνει δώρο ένα ελληνικό νησί.
Ο Χόρχε Μέντες θα παντρευτεί την Κυριακή την αγαπημένη του Σάντρα και θα βαφτίσει τον δύο ετών γιό του Χόρχε Τζούνιορ.
Νονός του μικρού θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η αδερφή του μικρού, Μαρίζα Μέντες.
![Ο Ρονάλντο κάνει γαμήλιο δώρο ελληνικό νησί στον ατζέντη του [εικόνα] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/b152dc729c29078f77c4d77647a52c1d.jpg?itok=MsNUg4oi)
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τιμή του νησιού κυμαίνεται από 3 έως 50 εκατομμύρια, χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες.
Οι καλεσμένοι στο χαρμόσυνο γεγονός δεν θα ξεπερνούν τους 400, ενώ το παρών θα δώσουν και ποδοσφαιρικοί αστέρες όπως ο Πέπε και Κοεντράο.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο