Αήττητη στα τελικά του EURO 2012 η Εθνική -Νίκη, ανατροπή με 2-1 μέσα στη Γεωργία - iefimerida.gr

Αήττητη στα τελικά του EURO 2012 η Εθνική -Νίκη, ανατροπή με 2-1 μέσα στη Γεωργία

εθνική Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νίκη-θρίαμβος για την εθνική Ελλάδος με σκορ 2-1 επί της Γεωργίας και απευθείας πρόκριση για τους διεθνείς στα τελικά του EURO 2012, οι οποίοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να προκριθούν πανηγυρικά για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητοι.

Η εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 19ο λεπτό με γκολ-φάουλ του Ταργκαμάτζε, κατάφερε όμως να ανακάμψει στο β' ημίχρονο και να πετύχει δύο γκολ με τους Φωτάκη-Χαριστέα «κλειδώνοντας» την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρεβισβίλι, Γκριγκαλασβίλι (50' Ιασβίλι), Κασία, Καλάτζε, Αμισουλασβίλι, Κιζανισβίλι, Μαρτσβαλάτζε, Κανκαβα (42' Λομζανίτζε), Μαχεντλίτζε (65' Γκουρούλι), Κομπιασβίλι, Ταργκαμάτζε.Γεωργία: Ελλάδα: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τζιώλης (57' Φωτάκης), Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης), Χαριστέας, Γκέκας (90' Κονέ)Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Κροατία - Λετονία 2-0 (66' Εντουάρντο, 72' Μάτζουκιτς)
Μάλτα - Ισραήλ 0-2 (11' Ραφαέλοφ, 93' Γκέρσον)

Η βαθμολογία
1. Ελλάδα 24
2. Κροατία 22
3. Ισραήλ 16
4. Λετονία 11
5. Γεωργία 10
6. Μάλτα 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ