Απατούσε τον Μπραντ Πιτ η Τζένιφερ Ανιστον με συμπρωταγωνιστή της από τα «Φιλαράκια»; [εικόνες] - iefimerida.gr

Απατούσε τον Μπραντ Πιτ η Τζένιφερ Ανιστον με συμπρωταγωνιστή της από τα «Φιλαράκια»; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιές» ανάβει ένα δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Star, καθώς αναφέρει πως η Τζένιφερ Ανιστον δεν ήταν τόσο πιστή στο Μπραντ Πιτ.

Οπως σημειώνει το δημοσίευμα, η σταρ δεν ήταν τελικά το θύμα του γάμου, αφού φαίνεται να είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Φιλαράκια», Ματ ΛεΜπλανκ.

Απατούσε τον Μπραντ Πιτ η Τζένιφερ Ανιστον με συμπρωταγωνιστή της από τα «Φιλαράκια»; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η βόμβα έρχεται, μάλιστα, από τον πατέρα του ηθοποιού, Πολ, ο οποίος αποκαλύπτει πως εκείνη τον απατούσε πολύ πριν αυτός γνωρίσει την Αντζελίνα Τζολί στο «Mr and Mrs Smith».

«Πέρασε ωραία, αυτό είναι το σίγουρο», συνεχίζει στο περιοδικό Star για τη συμμετοχή του γιου του στη δημοφιλή σειρά και προσθέτει: «Είχε και σχέση με ένα από τα κορίτσια, την Τζεν. Είχαν ερωτικές περιπτύξεις στα καμαρίνια. Εκείνος μου το είπε – ήταν όταν εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Πιτ!».

Απατούσε τον Μπραντ Πιτ η Τζένιφερ Ανιστον με συμπρωταγωνιστή της από τα «Φιλαράκια»; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Πολ ΛεΜπλανκ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον γιο του, έπειτα από έναν καβγά, τρία χρόνια πριν.

«Είναι 100% ψέμα. Η Τζένιφερ Ανιστον δεν είχε ποτέ φλερτ ή ερωτικές σχέσεις με τον Ματ ΛεΜπλανκ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού στο HollywoodLife.com.

Απατούσε τον Μπραντ Πιτ η Τζένιφερ Ανιστον με συμπρωταγωνιστή της από τα «Φιλαράκια»; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ