Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα - iefimerida.gr

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει για αύριο ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και στην οποία θα λάβουν μέρος πολλά σωματεία εργαζομένων αναμένεται να παραλύσει τη χώρα. Η κεντρική συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ στις 10:30, το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν τα δημόσια νοσοκομεία ενώ θα απεργήσουν επίσης οι εργαζόμενοι στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο θα κατεβάσουν ρολά για 24 ώρες, ενώ οι οι δικηγόροι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους.

Προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν στις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, καθώς συμμετοχή στις κινητοποιήσεις έχουν ανακοινώσειοι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και προαστιακό, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καθώς και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας και η Ένωση Λιμενεργατών.

Η στάση που θα τηρήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα γίνει γνωστή μέσα στην ημέρα, μετά τις συνελεύσεις των αρμόδιων οργάνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ