«Τα Νέα»: Με σωματοφύλακα που οπλοφορούσε πήγαν οι Τσακνής και Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τα Νέα»: Με σωματοφύλακα που οπλοφορούσε πήγαν οι Τσακνής και Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Δευτέρα ανοίγει ξανά η ΕΡΤ και χθες οι κκ Διονύσης Τακνής και Λάμπης Ταγματάρχης συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε όπως παρατήρησε και γράφει σήμερα στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος με τίτλο «Η αόρατη απειλή» η παρουσία σωματοφύλακα που συνόδευε τους δύο επικεφαλής της ΕΡΤ. Μάλιστα αναρωτιέται «έχουν εκφραστεί απειλές για την ακεραιότητά τους; Υπόνοιες έστω;»

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει:

...θα παρακαλούσα να μας ενημερώσει κάποιος το εξής (πρόκειται για απορία που μου γεννήθηκε βλέποντας το βίντεο -τρέλα κι εγώ...- με την άφιξη του ντουέτου Τσακνής-Ταγματάρχης στο Μέγαρο Μαξίμου): κινδυνεύει το ντουέτο των μεγάλων επιτυχιών από κάτι; Εχουν εκφραστεί απειλές για την ακεραιότητά τους; Υπόνοιες έστω;
Διότι στο Μαξίμου τους συνόδευε διώροφη ντουλάπα... οπλοφορούσα! Και κατά την έξοδό τους, τη φουριόζικη έξοδό τους από το Μαξίμου, διέκρινα οδηγό -σωματοφύλακα να τους δείχνει από ποιο σημείο της Ηρώδου Αττικού θα τους παραλάβει!
Είμαστε με τα καλά μας; Αχ ας με διαψεύσει κάποιος, ας πει ότι δεν είδα καλά, σας παρακαλώ. Γιατί θα κράξω πολύ άσχημα...

Το βίντεο με την άφιξη των κκ Τσακνή και Ταγματάρχη στο Μέγαρο Μαξίμου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ