Το τρικ στο μαγείρεμα που μειώνει τις θερμίδες του ρυζιού κατά 50% - iefimerida.gr

Το τρικ στο μαγείρεμα που μειώνει τις θερμίδες του ρυζιού κατά 50%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι τρώνε πολύ ρύζι κάνουν κοιλιά. Αυτό δείχνουν όλες οι σχετικές επιστημονικές μελέτες. Ωστόσο, ειδικοί από τη Σρι Λάνκα ισχυρίζονται ότι έχουν βρει τον τρόπο για να μειώνονται οι θερμίδες του ρυζιού κατά το μαγείρεμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Fox news, οι ερευνητές αυτοί ισχυρίζονται ότι αν προσθέσει κανείς, κατά το μαγείρεμα, μέσα στο νερό με το ρύζι μια μικρή ποσότητα λαδιού καρύδας (ένα κουταλάκι του γλυκού ανά μισό φλυτζάνι ρύζι) και αφού μαγειρευτεί το βάλουν στο ψυγείο, το ρύζι θα γίνει αυτομάτως και πιο εύπεπτο και οι θερμίδες που δίνει θα μειωθούν στο μισό.

Οι ερευνητές οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα αυτό καθώς ανακάλυψαν τη μέθοδο κατά την οποία ο οργανισμός μετατρέπει το άμυλο σε γλυκόζη, την οποία δεν μπορεί εύκολα ο οργανισμός να επεξεργαστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρύζι θερμίδες κοιλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ