Nέα τροπή στο θρίλερ με την ανακοίνωση του Eurogroup που διέρρευσε: Η εμπλοκή του Σόιμπλε - iefimerida.gr

Nέα τροπή στο θρίλερ με την ανακοίνωση του Eurogroup που διέρρευσε: Η εμπλοκή του Σόιμπλε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερα στοιχεία αλλά και ονόματα εμπλέκονται στην υπόθεση της περιβόητης ανακοίνωσης που δεν εξεδόθη τελικά χθες από το Eurogroup, αλλά που δημοσίευσε ο Peters Spiegel στο blog του στους Financial Times προκαλώντας την έκρηξη Βαρουφάκη και Μαξίμου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Paul Mason γράφει στο twitter επικαλούμενος ελληνική κυβερνητική πηγή πως είχαν καταλήξει όλες οι πλευρές σε ένα κείμενο που αναφερόταν σε τροποποίηση, επέκταση και επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος. Ομως ο Σόιμπλε ζήτησε να φύγει η λέξη τροποποίηση.

Μετά από δυο ώρες συζητήσεων καμία πλευρά δεν υποχωρούσε με αποτέλεσμα να μην βγει τελικά η ανακοίνωση. Αντιθέτως διέρρευσε το αρχικό κείμενο από το οποίο είχε αφαιρεθεί η λέξη τροποποίηση όπως επιθυμούσε ο Σόιμπλε.

Nέα τροπή στο θρίλερ με την ανακοίνωση του Eurogroup που διέρρευσε: Η εμπλοκή του Σόιμπλε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ