Μπραντ Πιτ: Με τη Τζεν βαριόμουν, η Άντζι είναι η γυναίκα της ζωής μου - iefimerida.gr

Μπραντ Πιτ: Με τη Τζεν βαριόμουν, η Άντζι είναι η γυναίκα της ζωής μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τόσα χρόνια να μην έχει αναφερθεί εκτενώς στην πρώην σύζυγό του, όμως τώρα που αποφάσισε να το κάνει, τα είπε όλα!

Ο Μπραντ Πιτ έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Parade, στην οποία μίλησε, εκτός των άλλων, και για την περίοδο που ήταν παντρεμένος με το «Φιλαράκι» Τζένιφερ Άνιστον.

Είπε λοιπόν ότι η εποχή που ήταν παντρεμένος με την Άνιστον συνέπεσε με την πιο άχαρη περίοδο της ζωής του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρασα τη δεκαετία του '90 προσπαθώντας να κρυφτώ από την απότομη δημοσιότητα. Έμενα κλεισμένος για μέρες στο σπίτι, όντας καθισμένος σε ένα καναπέ, πίνοντας τσιγάρα. Είχα αρχίσει να νιώθω οίκτο για τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έψαχνα να υποδυθώ ενδιαφέρουσες ζωές στους ρόλους μου αλλά η ζωή που ζούσα εγώ δεν ήταν καθόλου ενδιαφέρουσα. Πιστεύω ότι σε όλη αυτή την κατάσταση έπαιξε ρόλο και ο γάμος μου. Προσπαθούσαμε να δούμε αυτό το γάμο ως κάτι που δεν ήταν».

Για την Αντζελίνα Τζολί από την άλλη, είχε να πει μόνο τα καλύτερα. «Τώρα είμαι ικανοποιημένος με τις επιλογές μου. Βρήκα τη γυναίκα που αγαπώ, την Άντζι, και φτιάξαμε μαζί μια καταπληκτική οικογένεια. Ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που έκανα ποτέ μου ήταν να την επιλέξω για μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που την έχω δίπλα μου».

Τελικά ίσως να είχε δίκιο η Τζένιφερ που είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ο Μπραντ δεν διαθέτει γονίδιο ευαισθησίας...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ