Τη νέα συγκυβέρνηση της Ελλάδας συνθέτουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, όμως μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2014 ο Τέρενς Κουίκ, που αναμένεται να γίνει υπουργός, τόνιζε σε τηλεοπτική εκπομή του Mega ότι αισθάνεται προσβεβλημένος όταν τον ρωτούν για πιθανή συνεργασία των δύο κομμάτων.
Αντίστοιχα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε «αφορίσει» τους Ανεξάρτητους Ελληνες με τον χειρότερο δυνατό τρόπο:
![Οταν ο Τέρενς Κουίκ έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ: «Προσβάλλομαι όταν μου λένε ότι θα συνεργαστούμε μαζί του» [βίντεο] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-01/papadimoulis_3.png?itok=mgy_A47X)
![Οταν ο Τέρενς Κουίκ έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ: «Προσβάλλομαι όταν μου λένε ότι θα συνεργαστούμε μαζί του» [βίντεο] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/2015-01/papadim2.jpg?itok=ieRaZG8h)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο