Η κυβέρνηση φοβάται κίνημα «Δεν πληρώνω φόρους» - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση φοβάται κίνημα «Δεν πληρώνω φόρους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κυβέρνηση φοβόνται πλέον πως τα νέα μέτρα θα είναι η σταγόν απου θα ξεχειλίσει το ποτήρι για τους φορολογούμενος και θα αρνηθούν να πληρώσουν το νέο φόρο στα ακίνητα. Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της Wall Street Journal. Η εφημερίδα διαπιστώνει πως πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να βρεθεί μπροστά σε ένα μαζικό κίνημα "Δεν πληρώνω φόρους"', γεγονός που θα τινάξει στον αέρα τα έσοδα που περιμένει από τα ακίνητα.

Το δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου που τονίζει πως: "Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι μπορεί να αντιμετωπίσουμε άρνηση πληρωμών", ενώ υπογραμμίζει ότι αυτό είναι μεγαλύτερη ανησυχία από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Η εφημερίδα αναφέρεται στην απεργία των εφοριακών και σημειώνει ότι η κυβέρνηση θα τους παρακάμψει μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ωστόσο προσθέτει ότι και οι υπάλληλοι της ενδεχομένως να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την έκδοση αυτών των λογαριασμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ